forex trading logo

Monika-M Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
INGYENES otthoni szakápolás

Orvos javaslata alapján a beteg otthonában nyújtott, kórház színtű ellátás, amelyet jól képzett ápolóink, gyógytornászaink, fizikoterapeutáink és logopédusaink, illetve egyéb korszerű kezelési módszereink segítségével biztosítunk.

TB finanszírozással biztosított, Ingyenes ellátás a családorvos, kezelőorvos javaslata alapján!

Bővebben...
 
Térítéses szolgáltatás

Az élet mindig tartogat számunkra olyan problémákat, amelyeket egyedül nehezen vagy egyáltalán nem tudunk megoldani. Közbejöhet olyan betegség vagy egyéb körülmény, ami miatt a családból valaki gondozásra szorul, akár átmenetileg, akár tartósan. Fontos, hogy ilyen esetben ne sérüljön a munkahelyi egzisztencia, ne kelljen a pihenéshez szükséges szabadságot ápolással tölteni. Ebben tud szolgálatunk Önöknek megoldást nyújtani.

Bővebben...
 
INGYENES otthoni hospice ellátás

Szeretetteljes ápolás, gondozás, magasszínvonalú orvosi ellátás, lelki és szociális támasz a gyógyíthatatlan, daganatos betegek részére.

Szolgálatunk célja, a betegek életminőségének javítása, a fájdalmak és egyéb kínzó tünetek megszüntetése, testi és lelki szenvedéseik enyhítése, a beteg fizikai és szellemi aktivitásának támogatása, valamint a hozzátartozók segítése.

Bővebben...
 
A VIVAGO

Otthoni segélyhívó berendezéssel támogatott felügyeleti riasztórendszer, amely idős és tartósan beteg emberek egészségi állapotát folyamatosan ellenőrzi és vészhelyzet esetén biztosítja a gyors segítségnyújtást.

Bővebben...
 


Joomla SEF URLs by Artio

Pályázati támogatás
Copyright © 2011 Mónika-M Otthonápolási és Hospice Szolgálat. Minden jog fenntartva.